27,00 Lei

Culoare: Multicolor


Stoc epuizat
Cod Produs: 2198ISA Ai nevoie de ajutor? 0722707040
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Meta Forms! Un joc ce dezvolta gandirea logica in pasi, prin 80 de variante de joc grupate dupa niveluri de dificultate si se rezolva asezand cele 9 piese pe cele 9 patrate de pe tabla de joc, in conformitate cu cerintele stipulate in cartea cu variante.
Reguli de joc:
Continut: O Carte care contine 80 de puzzle-uri logice si solutiile lor; 9 forme geometrice; 1 grila
Obiectivul jocului: Pentru a rezolva puzzle-ul logic plasati cele 9 forme geometrice pe grila de 3x3 patrate in asa fel incat sa respectati toate indiciile.
Citirea indiciilor: Este bine sa incepeti jocul cu prima pagina Quick-Start de la inceputul cartii de puzzle-uri. La un moment dat, jucatorul poate simti nevoie de alte recomandari – aceasta sectiune explica ce semnifica indiciile din aceasta carte. Daca copilul va cere ajutorul pentru interpretarea unui nou indiciu, ii aratati exemplele si incurajati-l sa gaseasca singur respunsul. Fiecare indiciu este reprezentat grafic intr-o simpla declaratie logica. Depinde daca indiciul este negativ sau pozitiv, el va indica unde trebuie sa fie sau unde nu trebuie sa fie asezata piesa, intr-o anumita forma din cadrul careului de joc.
Indiciu pozitiv (patratica hasurata): Indica unde trebuie sa fie asezata forma.
Indiciu negativ (patratica cu un x): indica unde nu sa fie asezata forma.
Forme specifice: Indica tipul si culoarea formei geometrice.
Indiciul de forma: Indica tipul formei geometrice dar nu stim culoarea.
Indiciul de culoare: Indica culoarea formei geometrice dar nu stim forma.
Nivelele puzzle-urilor: Sunt 80 de puzzle-uri logice impartite in 6 niveluri de dificultate. In fiecare nivel, sunt introduse gradat concepte noi, permitand jucatorului sa se familiarizeze cu logica jocului si sa dobandeasca conceptul de aplicare a ei. Primele trei niveluri sunt potrivite pentru copii de varsta cuprinsa intre 4-6 ani. Pe masura ce avansati, rationamentul de rezolvare a nivelurilor devine din ce in ce mai complex. Incepand cu nivelul 4, gasirea solutiilor reprezinta o provocare pentru jucatorii de orice varsta. Copii ar trebui sa avanseze pe cont propriu cu indrumare doar daca este necesara.
Solutii: La sfarsitul cartii jucatorii pot gasi solutiile pentru fiecare puzzle. Fiecare puzzle are o singura solutie corecta. Noi recomandam ca inainte de verificarea solutiei, jucatorul sa verifice daca toate indiciile au fost respectate. Daca solutia difera de cea gasita, inseamna ca unul sau mai multe indicii nu au fost respectate sau acele indicii nu au fost intelese. Verificati regulile pentru a va asigura ca ati inteles indiciile si apoi verificati fiecare indiciu ce nu a fost respectat in solutia gasita.


 

 

Locatie: P8/A

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!